Pasta met gehakt, tomatensaus en parmezaanse kaas
- • 250 gram gehakt
- • 300 gr spaghetti of andere pastasoort
- • 800 ml tuinkruiden bouillon
- • 390 gr tomatenblokjes
- • 1 ui
- • 3 tenen knoflook
- • 2 tl Italiaanse kruiden
- • 75 gr parmezaanse kaas
- • snuf peper en zout
- • verse basilicum
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
Bak het gehakt rul en zet apart.
Doe de spaghetti in een pan samen met de knoflook, ui, kruiden, tomatenblokjes en parmezaanse kaas.
Giet de bouillon erbij en breng alles aan de kook.
Laat 10-15 minuten koken (zonder deksel op de pan) totdat de pasta gaar is en de saus is ingedikt.
Roer af en toe door zodat er niks aan de bodem van de pan blijft plakken.
Voeg het gehakt toe.
Serveer met wat extra geraspte kaas en verse basilicum.
Vlees gehakt Italiaans
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan