ressepie-logo.png
ressepie-logo.png
zoek recept

Noedelroerbak met 'yakitori' runderreepjes



Breng een ruime pan water aan de kook.

Voeg als het water kookt de noedels toe en kook in 5 min. beetgaar.


Maak ondertussen de knoflook schoon en snijd fijn.

Schil en rasp de gember.

Verhit de helft van de olie in een wok en bak de roerbakgroente, knoflook, gember en ketjap 3 min. al omscheppend op hoog vuur.

Giet de noedels af en meng met de groente. Verwarm nog 2 min. mee.


Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak het vlees al omscheppend 1 min. op hoog vuur.

Voeg de yakitorisaus toe en bak al omscheppend 1 min. mee.


Verdeel de noedels over diepe borden, verdeel het vlees erover en bestrooi met de sesammix.


Aziatisch japans Vlees

Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan