Bami Ketjap
- • Honig Basis voor Bami Ketjap
- • 300 g Honig Mie Nestjes
- • 600 g Oosterse wokgroente
- • 250 g kastanjechampignons
- • 4 eieren, losgeklopt
- • 150 ml water
- • Sojaolie
- • 185 gram garnalen of kip in kleine stukjes
Kook de mie nestjes zoals op de verpakking ervan is aangegeven.
Verhit 1 eetlepel sojaolie in een pan en voeg hier de geklutste eieren aan toe.
Bak op laag vuur het omelet totdat deze is gestold en draai om.
Bak nog 1 minuut aan de andere kant mee en laat deze vervolgens afkoelen op een snijplank.
Verhit 2 eetlepels sojaolie in dezelfde pan.
Voeg de wokgroente en de in plakjes gesneden champignons toe en bak deze 5 minuten op hoog vuur.
Voeg 150 ml water en Honig basis voor Bami Ketjap toe.
Verhit het geheel al omscheppend ca. 1 minuut.
Snijd in de tussentijd het omelet in dunne reepjes.
Voeg de mie nestjes en omeletreepjes toe en roerbak het gerecht ca. 1 minuut op hoog vuur.
Vis Garnalen Kip Chinees Aziatisch
Ressepie Hapjesbase | Hèt digitale kookgeschrift van Henk Smith | Hapjesman met Hapjespan